Lederen: Det glæder mig at anbefale:

Danmarks smukkeste og længste åløb – GudenåLandet

Guds smukke natur er overalt. De grønne skove, det klare blå vand, den friske luft og den afslappede stemning. Uanset om Gudenåens veje fører os til byerne eller på landet langs åen, så er vi glade og i godt humør. Vi er på tur i Danmark i vores veteranbil. Læs med her.

Randers - byen ved Gudenåens udmunding
Hos Graceland Randers finder vi en enestående og unik samling af beviser fra, The King of Rock 'n' roll, Elvis Presleys liv. Alt er gennemført fra musikken ved parkeringspladsen, Elvis tøjet, billederne , Frenchs ́s Yellow Mustard og Heinz Ketchup på bordene i cafe Highway 51 Dinner, til servitricens kjole. Det er lige til at blive i godt humør af at besøge Graceland. Vi bliver taget venligt imod og lige pludselig sidder vi i havestuen og hyggede os med Fru Larsens hjemmelavede saft med lune, saltede mandler til. Da vi tjekker ind på værelset, venter der os et stort værelse med en dejlig seng og lækkert sengetøj og linned. Ja for os er det en detalje, som vi værdsætter meget. Såvel aftensmaden som morgenmaden er i en klasse for sig. Alt i alt et ophold, der er værd at skrive hjem om.

Nationalpark Mols Bjerges hemmeligheder

Mød Bonden Niels, som fortæller om naturplejen og serverer frokost i det fri med gårdbryg. Vi cykler med guide af kendte og ukendte stier og sanker spiselige blomster og urter undervejs. Eftermiddagskaffen nydes på ægte cowboymanér med friskmalet kaffe brygget over bål og serveret af den sorte kande med små himmerigsmundfulde til. Tag på tur med Karpehøj Naturcenter.

Med vinden i håret på de højeste bakketoppe. Havluft og stejle kyster, dybe skove og stille søer. Sådan er det at være på vandretur med guide i nationalparken. Undervejs på turen er der instruktion i enkelte kropsøvelser og mindfulness til øget velvære. Vi møder lokale ildsjæle, der fortæller om flora, fauna og det istidsskabte landskab. Vandreguide Elsebeth Sørensen inviterer til et åndehul i naturen.

Oplevelser serveret på et sølvfad

Her deler jeg skønne oplevelser, hemmeligheder og finurligheder om Danmark som ferieland. Mit fokus er kvalitetsoplevelser for voksne livsnydere.
Rejseblog: dortekiilerich.dk
Facebookblog: @dortekiilerichblog
Instagram: dortekiilerich
Mine baggrund som tidl. direktør for VisitNorway, VisitDenmark og VisitNordsjælland, gør det muligt for os at håndplukke oplevelser og servere dem på et sølvfad for vores gæster. Læs om vores eksklusive rejser i Danmark: CountrysideBreak.dk